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オーナーからのオススメ情報

淡路島の特産品!淡路島たまねぎを収穫しよう

Awaji Island special agriculture product!Come and harvest ‘Awajishima Onions’.

 

淡路島といえば、やっぱり玉葱ですよね。

他の産地と比べても、糖度が高くて、辛みが少ないのが特徴です。

全国でも人気があり、淡路島ブランドの一つとなっています。

Most people in Japan know Awajishima for the onions.

Compared to other onions, the sugar content is higher while the hot taste of the onion is kept to a minimum.

Awajishima Onions are famous all over Japan. It is considered a brand in Japan.

 

淡路島に来たら、お土産に淡路島たまねぎを購入する方が多くいます。もちろん産直市場などで購入するのも良いですが、せっかく淡路島に来たなら、自分達の手で収穫してみませんか。

Most people buy the Awajishima Onions for souvenirs when they come to Awaji Island.

Awajishima Onions can be purchase at the market. But, I recommend you harvest it rather than purchase it. Because, it will be a memorable experience for you.

 

当ホテルの近くにある「淡路ファームパークイングランドの丘」では、季節限定で淡路島たまねぎの収穫体験ができます。3月~5月の期間は、みずみずしくて、皮がやわらかい、新玉葱の収穫ができますよ。

You can experience Awajishima Onion harvesting, season-limited, in the Awaji Farm Park England Hill near our hotel.

During the period of March to early May, you can harvest the Shintama onion, which is very fresh, the skin is soft and delicious.

The Shintama onion has a short shelf life. It can’t be shipped to other parts of Japan.

To enjoy the exquisite taste of the Shintama, you must come to Awaji.

 

新玉葱を収穫したら、当ホテルに持ち帰って、さっそく食べましょう。

おすすめは、スライスにした新玉葱に鰹節をのせて、醤油をかける食べ方です。

スライスにした後は、よく冷やしておくと、辛みが全くなく、より美味しく食べられます。

Once you have harvested the Shintama onion, bring it back to our hotel and eat it.

I can show you how to eat the Shintama onion deliciously. It is often eaten thinly sliced with bonito flakes and a tad of soy sauce.

After thinly sliced, keep it chilled in the refrigerator, you can eat it deliciously without any hot taste.

 

【DATE】

淡路ファームパークイングランドの丘

営業時間 9:00~17:00 ※季節変動あり

定休日 年中無休

料 金 入場料金と収穫体験料金が必要

ホームページ https://www.england-hill.com/